Coole video’s. Frisse aanpak.

ELF GRADEN

Corporate films, (web)commercials, video’s voor social media, muziekvideo’s: Elf Graden maakt films die de kijker raken. Hoe? Door het net even anders te doen. Origineler. Subtieler. Overtuigender. Dat trekt de aandacht. Daar praten mensen over.

Het begint met een goed verhaalWat wil je kwijt? En wie wil je bereiken? Vervolgens maken we samen een concept. En dan ga ik voor je aan de slag. In mijn eentje óf samen met andere vakmensen.

Het begon met mijn vaders Sony HandycamZelf hi8-filmpjes maken. Na de middelbare school wist ik wat ik wilde: ‘iets met beeld’. Fotografie vond ik leuk, video was mij op het lijf geschreven. In 2014 begon ik voor mezelf. Ik heb de leukste baan die er is: elke dag op zoek naar mooie verhalen en die in beeld brengen.

En dan komt de volgende stap. Editing vind ik zeker zo leuk als filmen. Alle elementen slim en creatief tot één geheel smeden. De muziek zoeken die de juiste snaar raakt. Puzzelen tot alle stukjes op hun plek vallen. Tot het klopt. Tot het werkt. Tot de kijker onthoudt wie jij bent. Wat je doet. En wat hij aan je heeft.

Niels Rameckers

Videomaker

Over mij

geboren in 1981
getrouwd met Janneke
trotse vader van twee dochters
verslaafd aan koffie, zoute popcorn en goede series
tikkeltje rusteloos, niet snel tevreden