VOP

Social video

In opdracht van de Venrayse Ondernemersprijzen heeft Elf Graden in samenwerking met Stan Verhaag spreekt & schrijft, Studio Spinazie en Line29 een ode aan ondernemend Venray geproduceerd. Een video waar je een trots gevoel van krijgt. Voor de video zijn op talloze plaatsen in de gemeente opnamen gemaakt bij typische en iconische ondernemingen.

Hij schreeuwt het niet van de daken, de Venraynaar
Blaast niet van de hoge toren
Al het moois dat wij hier maken
‘Wij zijn goed’ is niet te horen

Gek eigenlijk

De video is na de Venrayse Ondernemersprijzen via Facebook en LinkedIn gelanceerd en binnen een paar dagen honderden keren gedeeld en meer dan 30.000 keer bekeken.

1e prijs tijdens de Avond van de Opdrachtfilm 2019 in de categorie Effectiviteit.

 

 

Het jurycommentaar: Uit deze productie spreekt overduidelijk een heleboel liefde. Gemaakt met liefde voor het vak van filmmaker, liefde voor het vak van tekstschrijver, Venraynaar Stan Verhaag, die ook nog eens zelf de meer dan liefdevolle voice-over insprak. En dat allemaal om tijdens de uitreiking van de Venrayse Ondernemersprijzen te laten zien dat lokale ondernemers trots mogen zijn op hun werk en op hun stad. En waarom de effectiviteits-prijs? Deze productie zorgde voor apetrotse ondernemers in de zaal en daar ging het allemaal om. Maar daarnaast was er nog een prachtig bij-effect: ook online scoorrde de video flink en daarmee is deze productie nog altijd een prachtige stadspromotie voor Venray.

Category Social video

Share

Related Projects

Overview